Parties bij New You

 

Zin in een leuke dag met vriendinnen, familie of collega's? Of misschien een gezellige activiteit voor uw vrijgezellen feest? Bij New-You zit u goed. Wij verzorgen uw avond of middag bij ons in het salon.

Glam-It arrangement / €50 per persoon (excl. fotograaf)

Bij deze workshop word ut gemaquilleerd, uw haar wordt gedaan (stijlen, brushen, krullen, opsteken, ...) en daarna is er een fotoshoot. Er worden zowel foto's genomen van de groep als individueel.

Achteraf krijgt u uiteraard alle foto's. De fotograaf wordt via ons geregeld. Prijs van de foto's zijn in overleg met de fotograaf.

High tea arrangement / € 40 per person

Geniet bij deze workshop van een gezellige middag met uw vriendinnen. Uw haar wordt volledig gedaan naar wens (brushen, stijlen, krullen, opsteken). Ook wordt uw make-up verzorgd en krijgt u een drankje en een zoetigheidje door ons aangeboden.

Customized arrangement

Wij stellen ook workshops samen naargelang budget en wensen. De prijzen zijn hierin overeen te komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Party's kunnen geboekt worden vanaf 4 tot en met 10 personen. Indien u met meer dan 10 bent zijn de mogelijkheden te bespreken of maken wij zelf een op maat gemaakt arrangement.

New You

Knokke - Heist -  Ligging
Dudzelestraat 43 - Tel : +32 50 62 90 97
Gsm : +32 478 34 55 25